side_banner

nyheder

fiskenet,net til fiskeri.Fiskeri specialværktøj byggemateriale.Mere end 99% er forarbejdet af syntetiske fibre.Der er hovedsageligt nylon 6 eller modificeret nylon monofilament, multifilament eller multi monofilament, og fibre som polyethylen, polyester og polyvinylidenchlorid kan også bruges.De garn, der anvendes i fiskeriproduktionen, omfatter trawlgarn, snurpenot, kastegarn, faste garn og bure.Trawl og snurpenot er kraftige net, der bruges i havfiskeri.Størrelsen på nettet er 2,5 til 5 cm, diameteren af ​​nettovet er omkring 2 mm, og nettets vægt er flere tons eller endda snesevis af tons.Normalt bruges et par slæbebåde til at trække og jage fiskegruppen separat, eller en let båd bruges til at lokke fisken ind i gruppen og omringe den.Støberet er lette net til fiskeri i åer og søer.Maskestørrelsen er 1 til 3 cm, nettovets diameter er omkring 0,8 mm, og nettovægten er flere kilo.Faste net og bure er faste net til kunstig dyrkning i søer, reservoirer eller bugter.Størrelsen og specifikationerne varierer alt efter den fisk, der opdrættes, og fiskene holdes i et bestemt vandområde for at undgå at undslippe.Fiskenet tjener mange formål.

Med udviklingen af ​​fiskeriet er genstandene for fiskeri og jagt ikke kun fisk, men fiskeredskaberne går også frem med tiden.Fiskenet er funktionelt opdelt i garn, slæbegarn (trawlgarn), snurpenot, netkonstruktion og netudlægning.

Almindeligt brugte fiskenet er klassificeret som:trække net, drivgarn,stiknet.Det er påkrævet at have høj gennemsigtighed (en del af nylonnet) og styrke, god slagfasthed, slidstyrke, maskedimensionsstabilitet og blødhed og passende brudforlængelse (22 % til 25 %).Det forarbejdes ved monofilament, multifilament snoet tråd (med knyttet net) eller monofilament kædevævning (raschel, som hører til ikke-knyttet net), en varmebehandling (fast nodule), farvning og sekundær varmebehandling (fast maskestørrelse).Råvarerne til vævning af fiskenet er hovedsageligt 15-36 tråde af 210-denier nylon, polyester multifilament og ethylen monofilament med en diameter på 0,8-1,2 mm.Vævningsmetoder omfatter knude, snoning og kædestrik.
Hvad er de vigtigste anvendelser af fiskenet?
1. Fiskenet er fiskernes produktionsredskaber, som kan bruges til at fange fisk, rejer og krabber på bunden af ​​vandet.
2. Fiskenet kan også bruges som et beskyttende værktøj, såsom hajforebyggende net, som kan bruges til at beskytte farlige store fisk såsom hajer.
3. Fiskenet kan skabe en billedkunsteffekt.


Indlægstid: 05-05-2022